Oxfam-logo

Wereldwinkel Aarschot

Bedrijven

Draagt jouw bedrijf of organisatie fair trade een warm hart toe?
Bij Oxfam-Wereldwinkel Aarschot vind je zeker ideetjes om eerlijke handel te ondersteunen.
We zetten er enkele op een rijtje.

(H)eerlijke hapjes en tapjes

Organiseer je een evenement of baat je een horecazaak uit? In onze wereldwinkel kan je kiezen uit een ruim gamma van fairtradevoeding en -dranken, van fruitsappen en wijn tot chocolade en pasta. Als er na het evenement ongeopende producten overblijven, nemen we ze probleemloos terug. We bieden ook een volledige koffieservice voor je organisatie, inclusief het juiste koffieapparaat.

Geschenken

Daarnaast vind je bij ons allerlei leuke geschenken voor je collega's, werknemers of zakelijke relaties. Met onze mooie wenskaarten verras je je relaties én steun je een goed doel. Je hebt ook de mogelijkheid geschenkpakketten op maat van je budget en relaties te laten samenstellen. Of geef je werknemers een cadeaucheque waarmee ze zelf de lokale wereldwinkel kunnen ontdekken.

Geschenkpakket
Cadeaubonnen

Kantoormateriaal

In onze wereldwinkel kan je verder terecht voor duurzame kantoormaterialen, zoals doppers, ecologisch printpapier, agenda's en notebooks.

Kies voor fair trade

Helemaal overtuigd? Je kan je fairtradeproducten op diverse manieren bestellen:

  • Geef je bestelling online door via onze webwinkel: https://webwinkel.wereldwinkel-aarschot.be. Onze vrijwilligers zetten ze voor je klaar in de winkel of leveren ze zo snel mogelijk.
  • Spring gewoon binnen in de winkel. Zowel voor online bestellingen als in de wereldwinkel kan je een factuur laten maken.
  • Vraag persoonlijk advies aan onze vrijwilligers via aarschot@oww.be.

Deze organisaties en bedrijven hebben al voor fair trade gekozen


Accountantskantoor P. Merckx & K. Haspeslagh bvba


koen@iabaccountants.be