Logo

Quizwandeling - Oxfam Wereldwinkel Aarschot en Amnesty International

Info

Dit is een quizwandeling georganiseerd door de Wereldwinkel van Aarschot en de schrijfgroep van Amnesty International Aarschot.

Je kan het deelnameformulier van deze quizwandeling tijdens de openingsuren ophalen in de Wereldwinkel, vanaf 3 april 2021. Het deelnameformulier kan ingeleverd worden tot en met 30 april.

Het parcours kun je in één keer of in etappes afleggen. De totale afstand bedraagt ongeveer 5 km. Je bepaalt dus ook zelf met hoeveel personen jullie samen op stap zijn zodat je steeds voldoet aan de op dat moment geldende coronaregels.

Op verschillende locaties in het centrum van Aarschot kunnen de deelnemers enkele quizvragen beantwoorden. Er zullen ook enkele vragen of doe-activiteiten geschikt voor kinderen voorzien worden. Deelname kost €4 per volwassene en €2 per kind (aangepaste vragen). Bij het inleveren van het formulier ontvangt elke betalende deelnemer een beloning en maak je kans op de hoofdprijs.

Amnesty International Aarschot organiseert maandelijks een schrijfcafé op de eerste dinsdag van de maand (behalve in juli en augustus). Tijdens het schrijfcafé komen ze samen om brieven te schrijven voor telkens 3 slachtoffers van mensenrechtenschendingen. Updates over komende schrijfacties onder de geldende coronamaatregelen kun je op hun facebookpagina vinden.

De quizwandeling is afgelopen sinds 30 april. Hier vind je de antwoorden (Word-document)